fbpx

Co vyzařuješ, to si přitahuješ

21. 02. 2022
Čtení na: 3 min

~ Přeješ si, aby tě tvůj muž opečovával, ale sama na sebe kašleš.
~ Chceš, aby ti vyznával lásku, ale sama sobě nedokážeš upřímně říct „Miluji tě“.
~ Čekáš, že bude naslouchat tvým potřebám, ale sama nevíš, co chceš.
~ Doufáš, že bude milovat tvé stárnutí, ale sama si děláš starost ze svých vrásek.
~ Toužíš, aby láskyplně hladil tvé tělo, ale sama sebe nepohladíš, co je rok dlouhý.

Cítíš ten nesoulad?
Tohle totiž nikdy nemůže fungovat. 

Co vyzařuješ, to se ti vrací. Proto nechtěj po muži, aby tě miloval. Nejprve miluj sama sebe tak moc, že tě tvá láska promění a rozzáří, až zkrátka budeš k pomilování. Přímo přetékej pozorností k sobě samé a každému chlapovi bude jasné, že tebe nelze zanedbávat. Rozmazluj své tělo až k extázi, ať už se nesmíří s ničím menším.
Není na tom nic sobeckého ani sebestředného.

Sobectví je naopak chtít po ostatních, aby ti dali lásku, kterou v sobě nemáš. Být jako hladový žebrák, který jen natahuje ruku, ale sám pro sebe nic neudělá.

Proto se ani trochu nestyď si sama se sebou vybudovat tak důvěrný vztah, že na něj bude každý muž žárlit a bude se muset setsakramentsky snažit, aby ti byl alespoň tak dobrým partnerem a milencem, jakým jsi ty sama sobě.
Muži mají přeci rádi výzvy. Tak mu připrav jednu pořádnou. Jen ať si zkusí překonat lásku, kterou k sobě cítíš! To rozhodně žádný nezralý hoch nedokáže. A ty s ním alespoň nebudeš ztrácet čas. Že doma zrovna takového máš? Tak to bude muset rychle dospět, protože brzy pochopí, že už nejste dvě děti, které jen čekají, až jim někdo dá lásku.

Tuhle hru už s ním nebude dál nikdo hrát.
Takovou máš moc ~ takovou moc má tvá pozornost k sobě.

Možná zatím jen nevíš, jak si ji dát. Možná ti to všechno dává smysl, ale žít to nedokážeš. Možná nevěříš, že sama sebe můžeš milovat tak, jako miluješ druhé.

A je to v pořádku. Taky jsem to tak měla. Necítila jsem nic z toho, o čem dnes ženy učím. A byla jsem s tím dlouhé roky v pohodě. Ale když se mi pak rozpadnul dlouholetý vztah, přišla jsem o vybudované vnitřní jistoty a propadla se do „temného“ období krátkodobých známostí, tak mi došlo, jak je můj pocit hodnoty závislý na muži po mém boku. A jak v náručích partnerů a milenců hledám to, co si sama nedávám.

A tak jsem z toho kolečka vystoupila. Nebo lépe řečeno ~ našla jsem cestu, která z něj vede. Tvoří ji určité druhy zkušeností a technik, které umí budovat láskyplný vnitřní stav. Které vedou do intimního vztahu sama se sebou, díky kterému si začneš opravdu naslouchat, pečovat o sebe a vyživovat se láskou zevnitř.

A tuhle cestu teď ukazuju dalším ženám. 💛

Například v mém zbrusu novém kurzu 
Zázraky intimity. 😉

Zásady ochrany osobních údajůObchodní podmínky
© 2023
Top